Laatste nieuws

Wijzigingen lesrooster, yoga & Pilates nieuws
Vanaf oktober hebben we wat wijzigingen in de Yoga en Pilates lessen.
Dewi heeft aangegeven vanaf oktober helaas te willen stoppen met lesgeven bij Aerofit, ivm andere werkzaamheden en Angela kan de Yin Yoga les op dinsdagavond vanaf 11 oktober niet meer geven. Dit is natuurlijk erg jammer en om die reden zijn er een paar wijzigingen in het lesrooster:
- Vanaf 11 oktober: dinsdag 20.30 Bodybalance met Daisy (in tegenstelling tot wat gecommuniceerd is in onze vorige nieuwsbrief, waarin staat dat Daisy Bodybalance zal gaan geven op donderdagavond om 20.30)
- Vanaf 12 oktober: woensdag 10.15 Yoga met Angela
- Vanaf 12 oktober: woensdag 20.30 Yin Yoga met Esmee 

Verder geeft Lisa sinds 26 september de Pilates les op maandag om 20.30. We hopen dat iedereen zijn/haar draai weer zal vinden in het aangepaste lesrooster.

We zullen Dewi missen en bedanken haar voor de fijne lessen de afgelopen jaren. Lisa wensen we natuurlijk veel succes met haar Pilates les op maandagavond!

Les Mills releases 
Vanaf 3 oktober draaien de nieuwste programma’s Bodypump, Bodybalance en Core weer in onze club. Zoek je meer ontspanning, wil je flexibeler worden en tevens je core versterken? Dan is Bodybalance dé les voor jou. Wil je je buik-, rug- en bilspieren sterker maken, doe dan mee met de Core. Tijdens de Bodypump les worden al je grote spiergroepen getraind. Doordat je veel herhalingen doet train je je spieruithoudingsvermogen waardoor je sterker en strakker wordt én je stimuleert je vetverbranding.

Heb je nog nooit een Bodypump les gevolgd dan kun je aan de receptie een afspraak inplannen voor een Bodypump introductie. Je krijgt dan uitleg over de juiste techniek en we adviseren je met welk gewicht je het beste kunt starten.

Bring-a-friend - Verdien een maand gratis sporten!
Na een lange warme zomer hebben de meeste leden hun weg naar onze club weer weten te vinden. Misschien heb je vrienden of familie in je omgeving die aan een gezonde leefstijl zouden willen/moeten werken. Je kunt ze dan een keer meenemen voor een gratis proeftraining. Wordt jouw introducé lid dan ontvang jij een maand gratis sporten van ons! Je mag meerdere nieuwe leden aanbrengen, per aangebracht lid krijg je een gratis maand. Vul hiervoor een Bring-a-friend card in aan de receptie.

Gratis proeftraining Milon
Heb je nog nooit op de Milon Cirkel getraind? Maak dan een afspraak voor een gratis Milon try out. De Milon is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. Tweemaal de cirkel kost je slechts 35 minuten. Omdat de training excentrisch is, train je je lichaam op een andere manier dan je gewend bent. De terugwaartse beweging wordt namelijk zwaarder ingesteld dan de beweging “heen”. Dit zorgt voor 30% meer spierversterking. Daarnaast verhoogt de Milon Cirkel je stofwisseling tot 15 maal langer in vergelijking tot een gewone training, wat de vetverbranding stimuleert. Ben je op zoek naar een korte, efficiënte, training dan moet je de Milon zeker proberen. Maak een afspraak aan de receptie of aan de fitness desk!

Praktijk voor Osteopathie
Sinds februari biedt Aerofit ook Osteopathie. Sascha is toen zijn eigen praktijk “OsteoHolland” gestart.
Osteopathie is een snel groeiende manuele geneeskunde die complementair is aan de reguliere gezondheidszorg. Door naar het gehele lichaam te kijken wordt de (onderliggende) oorzaak aangepakt van klachten en/of preventief gewerkt aan het optimaliseren van de gezondheid.

Om optimaal te kunnen functioneren is het belangrijk dat alles in ons lichaam goed kan bewegen. Onze moderne levensstijl zoals computeren, sms’en, verhoogde psychologische stress, slaapgebrek, hoge werkdruk en overmatig sporten kunnen negatieve gevolgen hebben op ons lichaam of de beweeglijkheid daarvan. De osteopaat herstelt gedetailleerd de bewegelijkheid van je lichaam, wat herstel bevordert en preventief blessures of klachten voorkomt. Er wordt gezocht naar bewegingsbeperkingen die een nadelig effect hebben op de gezondheid en die worden behandeld middels veilige manipulaties (kraken), technieken rondom het gehele lichaam (organen, zenuwen, bloedvaten, spieren & schedel) en ook bindweefsel (fascia). 

Daarnaast wordt er persoonlijk advies gegeven of mogelijk verwezen naar andere zorgprofessionals. Doorgaans werken osteopaten samen met andere behandelaren (indien nodig) zoals: artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, mondhygiënisten, psychologen, homeopaten & leefstijlcoaches.
Op dinsdag van 10.00-10.30 en op donderdag van 17.00-18.00 heeft Sascha een gratis spreekuur. Je kunt dan kennis maken met Sascha, vragen stellen en om advies vragen. Je kan hiervoor een afspraak maken aan de receptie.