Nieuwsbrief Februari

Nieuw! Krachtvasten met Fittergy coach Merit

Krachtvasten is een variatie op het welbekende Sportvasten. Het is een 10-daagse ‘droogtrainkuur’ en kent ten opzichte van Sportvasten wat kleine aanpassingen in het protocol en bestaat qua training uit een perfecte combinatie van krachtduurtraining en laag intensieve cardio op je vetverbrandingszone.

Waar Sportvasten dé methode is om de bloedwaardes te verbeteren, overgewicht kwijt te raken, energie te krijgen en buikvet kwijt te raken is Krachtvasten hét programma voor het verliezen van het onderhuids vet, het verkrijgen van meer spiermassa én meer kracht. Door de krachtduurtraining tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen). Met Sportvasten bereik je je resultaat met het voedingsprotocol en dagelijks 30 minuten relatief intensieve cardiotraining. Bij de Krachtvasten kuur doe je dagelijks een krachtduurtraining (20-30 min) en top je af met een korte, laag intensieve cardioworkout (15-30 min). Je traint dus dagelijks meer en langer. Tijdens de kuur volg je ook een voedingsprotocol alleen eet je iets meer dan bij Sportvasten. Op de ‘vastendagen’ (waarbij je dus niet echt aan het vasten bent) eet je een kleine hoeveelheid licht verteerbare eiwitten. Door deze combinatie van training, voeding en voedingssupplementen kweek je meer spiermassa, krijg je meer kracht en verlies je veel onderhuids vet waardoor je spieren zichtbaarder worden. Het resultaat is te vergelijken is met het zogenoemde ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’.

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

★ Uitgebreid intakegesprek incl. meting (ca 45 min.)

★ Persoonlijk Krachtvasten voedings- en trainingsprotocol

★ Krachtvasten pakket met supplementen

★ Persoonlijke begeleiding gedurende de hele kuur via telefoon, what's app of email

★ Persoonlijk coachingsgesprek na afloop van de kuur (20-30 minuten) met evaluatie, eindmeting en advies voor na de kuur

Kosten:  € 300

Heb je interesse? Wil je weten of het bij jou past? Wil je je aanmelden? Stuur Merit dan een berichtje.

Merit van Muijlwijk, On Healthy Ground, personal training, voeding en coaching.

www.onhealthyground.com

info@onhealthyground.com 

06 - 24 38 76 18

 

Fiets ín de fietsenstalling

Wij zijn er heel blij mee dat er zoveel leden op de fiets naar de club komen. Toch een vriendelijk verzoek om de fietsen op de juiste manier in de fietsenstal te zetten, in ieder geval zo dat iedereen zijn/haar fiets er makkelijk in en uit kan rijden.

Kom je op de scooter, graag je scooter zo veel mogelijk parkeren op de speciale scooter parkeerplaats. Hartelijk dank voor de medewerking!
 

Teamnieuws

Onze fitnesstrainer Ruben heeft gekozen voor een carrière in een andere richting en zal daarom vanaf 20 februari niet meer werkzaam zijn bij Aerofit. Ondanks de relatief korte tijd dat Ruben bij ons gewerkt heeft is hij een zeer gewaardeerd fitnesstrainer en collega. We zullen hem missen! Uiteraard wensen wij hem veel succes met zijn nieuwe baan!

Roy is per 1 februari alweer 15 jaar bij Aerofit werkzaam. Ooit begonnen als stagiair is hij doorgegroeid tot fitnesstrainer. Hij is nog steeds onderdeel van ons vaste team van trainers. Daarnaast hij heeft een succesvolle fysiotherapiepraktijk binnen Aerofit. Knap gedaan! Gefeliciteerd Roy, met deze mooie prestatie. Op naar nog meer mooie jaren bij Aerofit!