Orthomoleculaire therapie

Ben je vaak moe of lusteloos, heb je darmklachten, vaak hoofdpijn, huidproblemen of andere (vage) klachten? Wellicht biedt orthomoleculaire therapie de oplossing en kan Chris jou helpen.

Chris Varkevisser van You Change is gediplomeerd Orthomoleculair therapeut, voedings- en leefstijlcoach én Personal trainer.

De orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van het zelfgenezend vermogen van het lichaam met behulp van alle benodigde bouwstoffen. De juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang, omdat het een sterk preventieve en genezende werking heeft. Orthomoleculaire therapie kan een interventie zijn op het hormonale vlak, op het niveau van de neurotransmitters, het spijsverteringskanaal, de darmflora, de bloedsuikerspiegel, het immuunsysteem, het bewegingsapparaat, maar ook op de psyche van de mens.

Aan de hand van de EMB bloedtest maakt Chris inzichtelijk welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen, ten grondslag liggen aan de klachten. Deze bloedtest is een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek, welke preklinische- en energetische belastingen kan aantonen. Dit betekent dus dat je klachten al kan aanpakken nog voor ze tot uiting zijn gekomen, preventief dus! Maar ook wanneer er al klachten zijn kun je met de EMB bloedtest duidelijk inzien waar de oorzaak van het probleem zit.

Meer informatie vind je op www.youchange.nl. Interesse? Maak dan een afspraak met Chris voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (tel. nr 31 6 414 824 52 of email info@youchange.nl) of vul het onderstaande contactformulier in om zo te kijken wat Chris voor je kan betekenen. 

Contactformulier You Change - Orthomoleculaire therapie