Yoga Special Guru Yogi Shivan

14 mei 2019 tot 14 mei 2019

Aerofit Healthclub , Hofcampweg 270 , Wassenaar

Op dinsdagavond 14 mei organiseren wij een bijzondere yoga special. Guru Yogi Shivan is die week over uit India en via Amanda, onze yin yoga docent op de dinsdagavond, hebben wij kunnen regelen dat hij een yoga /meditatie les bij Aerofit komt verzorgen.

Yogi Shivan is in 1966 geboren in Vakkom, een dorpje in India. Zijn vader was expert in de traditionele Ayurveda. Shivan voelde van jongs af aan een diep noodzaak om zijn “ware zelf" te ontdekken, zijn hart bleef hem zeggen dat er nog zoveel meer is. Een lange innerlijke reis bracht hem via zijn meester daar waar hij nu is. 
Zijn doel is “to spread the message" om zo anderen te helpen een gelukkig en gezond leven te leiden door uitgebalanceerde voeding, yoga houdingen, juiste ademhaling en meditatie.

Op dinsdag 7 mei verzorgt Shivan een restorative yoga les in combinatie met meditatie. Restorative yoga betekent letterlijk “ herstellende yoga". Hiermee wordt bedoeld dat je met deze vorm van yoga het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt.

Laat je inspireren door Yogi-Shivan tijdens deze bijzondere yoga special.
Datum: dinsdag 14 mei
Tijd: 20.30
Inschrijven op de inschrijflijst op het lesroosterbord.
Maximaal 30 deelnemers, gratis voor leden. 

“A Yogi speaks the truth and having found it, shares it with others"

Meer informatie over Guru Yogi Shivan vind je op:
http://indimasi.com/guru-yogi-shivan/