Personal Training

Naast de gratis ondersteuning die Aerofit biedt, is het mogelijk om te kiezen voor extra ondersteuning door middel van Personal training. Een Personal trainer kan je helpen bij het opstellen van een trainingsplan. Je trainer zal je helpen om je aan dit plan te houden en je gemotiveerd te houden. Voordat je begint, bespreek jij en je trainer jouw ideeën over het trainingsplan en je beoogde resultaten.
Ben je geïnteresseerd in personal training? Vul dan onderstaand contactformulier in.
 
PETER BIESÔT
“Meer dan 90% van de lichamelijke en psychische klachten in onze huidige samenleving zijn stressgerelateerd. Denk aan burn-out, depressie, spanningen, slapeloosheid, hartritmestoornissen, stijfheid, lichaams- en gewrichtspijnen, overmatig eten of drinken en allerlei andere vage klachten. Het antwoord hierop en de meest natuurlijke en preventieve vorm van ‘medicatie’ is meditatie (ZEN). ZenFitness-training richt zich op de kunst om ondanks de intensiteit van de (fitness) oefeningen ontspannen te blijven. Bewust bewegen met aandacht en rustig kunnen zijn met oog voor het ritme van je ademhaling. Deze manier van trainen zorgt voor een ontmoeting van bodymind die balans, ontspanning en herstel brengt.”
ZENFITNESS TRAINER & COACH / PETER BIESÔT
Tel: 06 15 01 18 22
E-mail: peter@zenfitnessstudio.nl
www.zenfitnesstraining.nl

 
MERIT VAN MUIJLWIJK
"Als je Personal Trainer zal ik je grootste motivator zijn. Het verbeteren van je gezondheid, het bereiken van sportspecifieke doelen, zo gezond mogelijk door de zwangerschap komen, weer in vorm komen na de bevalling of welk ander fysiek doel je ook hebt, je zult resultaten behalen. veel sneller. Met mijn hulp krijg je een leuke workout en train je op een veilige, effectieve en doelgerichte manier! Daarnaast coach ik je in alle andere leefstijlfactoren zoals voeding, stress, slaap en gedragsverandering "
ON HEALTHY GROUND
Merit van Muijlwijk
Tel: 06 24 38 76 18
E-mail: info@onhealthyground.com
www.onhealthyground.com

 
CHRISSIE THEIL
“Het avontuur naar een gezonde leef-
stijl beleef je samen met Boostyour-
body! Niet alleen het beweegpatroon,
maar ook andere belangrijke factoren zoals voeding en rust worden aangepakt. Samen stellen we SMART doelen:
specifi ek, meetbaar, acceptabel,
realistisch en tijdgebonden. Heeft jouw lichaam een BOOST nodig? Hard werken en lachen gaan goed gecombineerd. Tot snel!”

BOOST YOUR BODY / Chrissie Theil
Tel: 06 39 23 65 78
E-mail: chrissie.boostyourbody@gmail.com

 
MARK VAN KAMPEN
“De reden waarom de meeste mensen
hun doel(-en) niet bereiken, heeft er o.a. mee te maken dat ze geen goed plan hebben en er niet in geloven. Zonder doelstelling en een goed uitgewerkt plan ben je als een schip op open water zonder bestemming, niet wetende welke richting je op moet. Laat mij je begeleiden en coachen in het proces naar de beste versie van jezelf. Samen komen we er achter wat werkt voor jou!”
MARK VAN KAMPEN LIFE & COACHING
Tel:      0 6 14 18 89 74
E-mail: markvankampenpt@gmail.com
www.personalbodyplan.com/coach/mark-van-kampen

 
FERDY DE LA RIE
“Als je echt resultaat wil bereiken zal je
keihard moeten werken, met half werk
kom je er niet. Het kan best lastig zijn
om die motivatie zelf op te brengen. Daar ligt de grote meerwaarde van mij als personal trainer. Ik ben jouw stok achter de deur en je grote motivator. Ik zorg voor structuur in je training maar vraag ook
wat terug van mijn klanten: toewijding. Daarin kan ik best streng zijn, maar altijd met een hoger doel voor ogen: Het bereiken van resultaten!”
FERDY DE LA RIE HEALTH COACH AND PERSONAL TRAINER
Tel:      06 54 68 83 54
E-mail: ferdy@aerofit.nl

 
ARNOLD VAN DER HAM
“Van jongs af aan ben ik zelf zeer actief
in de sport. Van zwemmen, hockey,
voetbal, fitness, spinning, groepsles-
sen, wielrennen tot marathons. Elke sport vraagt om een andere functionele training. Welke sport je ook doet, één ding moet je hebben: “een doel”. Voor iedereen is dit een ander doel en bij elke doelstelling past een andere aanpak. Samen met jou, trainen we voor een uniek en duurzaam resultaat,
het behalen van jouw doel! Maak hier snel een afspraak voor.”
AVDH LIFESTYLE COACH
Arnold van der Ham
Tel:      06 42 90 99 98
E-mail: avdhlifestylecoach@gmail.com

 
EVA MOERMAN
“Als Personal Trainer en Lifestyle Coach, help ik je om doelen te bereiken op het gebied van sport, gezondheid en energie. Ik ontwerp een trainingsprogramma dat bij jou past, zoals een full-body workout, die doelgericht, plezierig en veilig is. Samen werken we aan doelen zoals het verbeteren van kracht, snelheid, toning, coördinatie en balans. Het andere aspect is gericht op de ontwikkeling van je persoonlijke energie, je mentale gezondheid en om zelfvertrouwen en zelfrespect op te bouwen. Mijn drijfveer is om mensen te inspireren een sportieve en gezonde levensstijl te volgen, om meer energie te verkrijgen, zowel fysiek als mentaal.”
PERSONAL SPORTS & LIFESTYLE TRAINER
Drs. Eva Moerman
Tel:      06 43 88 87 76
E-mail: eva@hayfa.nl

Contactformulier Personal Training