Personal Training

Naast de gratis ondersteuning die Aerofit biedt, is het mogelijk om te kiezen voor extra ondersteuning door middel van Personal training. Een Personal trainer kan je helpen bij het opstellen van een trainingsplan. Je trainer zal je helpen om je aan dit plan te houden en je gemotiveerd te houden. Voordat je begint, bespreek jij en je trainer jouw ideeën over het trainingsplan en je beoogde resultaten.
Ben je geïnteresseerd in personal training? Vul dan onderstaand contactformulier in.
 
SAM VAN HELDEN
"Het hebben én vasthouden van motivatie en discipline is erg belangrijk als jij jouw levensstijl wilt veranderen. Juist dit is nou precies waarin ik jou als personal trainer kan coachen en begeleiden, want ik ben er van overtuigd dat alles mogelijk is m
et een goed plan. Structuur speelt daarin bij mij een zeer grote rol. Dit zorgt er namelijk voor dat het duidelijk wordt wat er gedaan moet worden voor het behalen van het optimale resultaat, maar ook voor rust in jouw hoofd. Samen zullen wij onder mijn professionele begeleiding ervoor zorgen dat wij jouw persoonlijke doelstellingen bereiken."

Van Helden Personal Training
Tel: + 31 6 15 60 82 60

E-mail: vanheldenpersonaltraining@gmail.com
 
 

TIM AMMANN 
"Mijn taak als trainer is niet alleen om je te begeleiden van waar je nu bent naar waar je wilt zijn. De bestemming is belangrijk, maar de reis ook. Het doel is ook om technieken onder de knie te krijgen en de theorie achter de praktijk te begrijpen. Ik wil het beste uit mijn cliënten halen en hen tegelijkertijd lesgeven, motiveren en verantwoordelijk houden. Bovendien is het hebben van FUN terwijl je een gezonder, fitter en sterker persoon wordt, de kers op de taart.
Als je er geweldig uit wilt zien, je geweldig wilt voelen en geweldig wilt presteren, TERWIJL je plezier hebt, neem dan contact met mij op."


Ammann Strong Coaching
Tel: + 31 6 57 10 45 30

E-mail: ammannstrong@gmail.com
www.ammannstrong.com
 

 
EDITH SPRUIT - VAN DER DOES
"Wanneer je met mij als Personal Trainer aan de slag gaat, dan gaan we na een uitgebreide intakedoelgericht te werk. Personal Training is zoveel meer dan alleen één-op-één training! We stemmen de trainingen af op jouw specifieke wensen en doelen, binnen de grenzen van wat voor jou mogelijk is. Ik denk graag met je mee en heb veel voor je over als jij ook écht commitment geeft. Naast fysieke training kan ik je coachen op gebied van voeding, suppletie en hormonen, en helpen bij prestatieverbetering en herstel na blessures. Met een brede aanpak gaan we er voor om jouw doelen te bereiken! Let's start!"

BONNEFORME - PERSONAL AND SMALL GROUP TRAINING
Tel: +31 6 29 55 08 00
E-mail: edith@bonneforme.nl

www.bonneforme.nl

 
 
MERIT VAN MUIJLWIJK
''Als jouw Personal Trainer zal ik je grootste motivator zijn. Het verbeteren van je gezondheid, het bereiken van sportspecifieke doelen, je lichaam shapen of spiermassa opbouwen, zo gezond mogelijk de zwangerschap door, weer in vorm komen na de bevalling of welk ander fysiek doel je ook hebt, ik kan je helpen je doelen (sneller) te realiseren. Onder mijn begeleiding train je veilig, effectief en doelgericht! Daarnaast coach ik je op alle andere leefstijlfactoren zoals voeding, stress, slaap en gedragsverandering."

ON HEALTHY GROUND
Tel: +31 6 24 38 76 18
E-mail: info@onhealthyground.com
www.onhealthyground.com

 
 
MARK VAN KAMPEN
“De reden waarom de meeste mensen hun doel(-en) niet bereiken, heeft er o.a. mee te maken dat ze geen goed plan hebben en er niet in geloven. Zonder doelstelling en een goed uitgewerkt plan ben je als een schip op open water zonder bestemming, niet wetende welke richting je op moet. Laat mij je begeleiden en coachen in het proces naar de beste versie van jezelf. Samen komen we er achter wat werkt voor jou!”

MARK VAN KAMPEN LIFE & COACHING
Tel: +31 6 14 18 89 74
E-mail: markvankampenpt@gmail.com

 
 
FERDY DE LA RIE
“Als je echt resultaat wil bereiken zal je keihard moeten werken, met half werk kom je er niet. Het kan best lastig zijn om die motivatie zelf op te brengen. Daar ligt de grote meerwaarde van mij als personal trainer. Ik ben jouw stok achter de deur en je grote motivator. Ik zorg voor structuur in je training maar vraag ook wat terug van mijn klanten: toewijding. Daarin kan ik best streng zijn, maar altijd met een hoger doel voor ogen: Het bereiken van resultaten!”

FERDY DE LA RIE HEALTH COACH AND PERSONAL TRAINER
Tel: +31 6 54 68 83 54
E-mail: aerofitferdy@gmail.com

 
 
ARNOLD VAN DER HAM
“Van jongs af aan ben ik zelf zeer actief in de sport. Van zwemmen, hockey, voetbal, fitness, spinning, groepslessen, wielrennen tot marathons. Elke sport vraagt om een andere functionele training. Welke sport je ook doet, één ding moet je hebben: “een doel”. Voor iedereen is dit een ander doel en bij elke doelstelling past een andere aanpak. Samen met jou, trainen we voor een uniek en duurzaam resultaat, het behalen van jouw doel! Maak hier snel een afspraak voor.”

AVDH LIFESTYLE COACH
Tel: +31 6 42 90 99 98
E-mail: avdhlifestylecoach@gmail.com

 
 
PETER BIESôT
"Meer dan 90% van de lichamelijke en psychische klachten in onze huidige samenleving zijn stressgerelateerd. Denk aan burn-out, depressie, spanningen, slapeloosheid, hartritmestoornissen, stijfheid, lichaams- en gewrichtspijnen, overmatig eten of drinken en allerlei andere vage klachten. Het antwoord hierop en de meest natuurlijke en preventieve vorm van 'medicatie is meditatie (ZEN). ZenFitness-training richt zich op de kunst om ondanks de intensiteit van de (fitness) oefeningen ontspannen te blijven. Bewust bewegen met aandacht en rustig kunnen zijn met oog voor het ritme van je ademhaling. Deze manier van trainen zorgt voor een ontmoeting van bodymind die balans, ontspanning en herstel brengt."

ZENFITNESS TRAINER & COACH
Tel: +31 6 15 01 18 22
E-mail: peter@zenfitnessstudio.nl
www.zenfitnesstraining.nl

 
 
CHRISSIE THEIL
“Het avontuur naar een gezonde leefstijl beleef je samen met Boostyourbody! Niet alleen het beweegpatroon, maar ook andere belangrijke factoren zoals voeding en rust worden aangepakt. Samen stellen we SMART doelen: specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. Heeft jouw lichaam een BOOST nodig? Hard werken en lachen gaan goed gecombineerd. Tot snel!”

BOOST YOUR BODY 
Tel: + 31 6 39 23 65 78
E-mail: chrissie.boostyourbody@gmail.com
 

Contactformulier Personal Training

Cookie instellingen