Sport & Ontspanningsmassage

Voel jij je wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Of verg je veel van je lichaam omdat je veel traint of fysiek zwaar werk verricht? Maak dan een afspraak voor een sport- of ontspanningsmassage. Een goede massage is een weldaad voor je lichaam en zorgt tevens voor mentale ontspanning.

Sportmassage
Sportmassage is een stevige, diepe massage waarbij niet alleen de oppervlakkig gelegen spieren en de huid worden gemasseerd maar ook de dieper gelegen spieren worden aangepakt.
Een sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van de spieren. Door een sportmassage zal de doorbloeding van de spieren toenemen waardoor afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd zullen worden en bouwstoffen kunnen worden toegelaten. Dit maakt een sneller herstel mogelijk. Of je nu recreatief sporter bent of sport op een hoger niveau, massage draagt bij aan hogere prestaties en sneller herstel tussen de trainingen door. Ook kunnen blessures in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld.

Ontspanningsmassage
Heb je last van hoofdpijnklachten, slaap je slecht of voel je spanning in je onderrug of nek?
Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen. 
Ook als je geen klachten hebt is een ontspanningsmassage heerlijk om te ondergaan. Even los van alle dagelijkse beslommeringen, stress en to-do lijstjes om zowel mentaal als lichamelijk tot rust te komen.

Binnen Aerofit zijn er 2 mogelijkheden voor Sport & Ontspannings massage:
  • Linda van Paassen - Flow by Linda  
    Afspraken en meer informatie via de receptie van Aerofit of telefonisch: 070-5119645 
    Mailen voor meer informatie kan ook: flowbylinda@gmail.com
     
  • Pauline Baars heeft een eigen fysiotherapie praktijk binnen Aerofit. Tevens verzorgt zij sport- en ontspanningsmassages. Voor meer informatie omtrent prijzen en mogelijkheden en voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: 070-5141664. Of kijk op www.paulinebaars.nl
Cookie instellingen