Lezing Mark Slats

Datum: vrijdag 10 juni
Tijd: 19.00-20.30 uur


Mark Slats, avonturier in hart en nieren en lid van Aerofit, heeft afgelopen week een uitzonderlijke prestatie geleverd: de insteek was 10 triathlons (Iron man) in 10 opeenvolgende dagen. Dit betekent: elke dag 3.86 km zwemmen 180.2 km fietsen en 42 km (hard)lopen.

Helaas heeft Mark in de eerste dagen van deze Challenge een ongelukkige val met de fiets gemaakt waardoor hij een blessure aan zijn achillespees heeft opgelopen. Zijn achillespees was op dag 7 zo pijnlijk en gezwollen dat het lopen niet meer ging. Ondanks deze tegenslag heeft Mark besloten om toch door te gaan met het zwem- en fietsprogramma. Hij heeft hierdoor 6 volledige Iron man’s in 6 dagen volbracht, gevolgd door nog 4 dagen het zwem- en fietsprogramma.

Gisteren was zijn laatste dag, die is afgesloten met een spetterende huldiging gisteravond op de Havenkade. Mark heeft een ongekende prestatie geleverd, wat velen vooraf voor onmogelijk achtte. 

Over zijn ervaringen en hoe hem dit gelukt is vertelt Mark vanavond in een uitzending van Beau, RTL 4 om 22.00 uur.

Lezing Mark “Learn to be comfortable outside your comfort zone”
In deze sessie laat Mark je zien waar de groei te vinden is, buiten je eigen comfortzone.

Mark is een echte rasoptimist. Hij heeft door zijn vele belevenissen geleerd om optimaal te functioneren, ook buiten zijn comfortzone. En laat ‘buiten de comfortzone’ nu precies de plek zijn waar volgens Mark ook de meeste winst te behalen is, als mens en als professional.

Mark geeft vaak lezingen aan grote bedrijven zoals Shell, KLM, ING, Rabobank maar ook het Korps Mariniers is gemotiveerd door zijn verhalen. Mark vindt het leuk om ook voor Aerofit een lezing te verzorgen.

Tijdens deze interessante lezing vertelt Mark over zijn bizarre avonturen en ongelofelijke prestaties. Hoe kan een mens zo sterk zijn?

Laat je inspireren door zijn mooie verhalen, ondersteunt door fantastisch beeldmateriaal. 
Wie weet lukt het jou na deze lezing ook om af en toe buiten je comfort zone te treden…..

Datum: vrijdag 10 juni
Tijd: 19.00-20.30

Kosten: € 10,00 voor Aerofit leden, niet leden € 20,00 (niet leden kunnen vanaf 1 juni inschrijven indien er nog plekken beschikbaar zijn).
Dit is inclusief 1 drankje na afloop.
Inschrijven aan de receptie. 

De opbrengst van deze lezing komt voor 50% ten goede aan Mark zijn gofundme actie “New Adventures” waarmee hij nog meer extreme avonturen wil financieren.