Newsflash 18 december

Een gevoel van verslagenheid en ongeloof overheerst binnen ons team nadat de overheid liet weten dat ook wij per direct onze deuren moeten sluiten t/m 14 januari, ivm de angst voor het effect van de Omikron variant van het Coronavirus.

Volgens de overheid vallen wij nog steeds niet onder essentiële sector. Terwijl een gezonde leefstijl juist in deze tijd zo essentieel is. Sporten verhoogt je weerstand en geeft niet alleen lange termijn gezondheidswinst zoals een gezond gewicht, verlaging van de bloeddruk, terugdringen van diabetes, maar sporten heeft ook een DIRECT effect op je immuunsysteem. Tijdens het sporten maak je anti-ontstekingsstofjes aan, cruciaal in Corona tijd!

Blijf daarom ook de komende weken in beweging! Lukt het je niet in je eentje, gebruik dan ons YouTube kanaal. Hierop vind je meer dan 200 video's van onze eigen groepsles-toppers. Zij slepen je door deze lockdown heen zodat wij elkaar weer fit en gezond zullen zien bij Aerofit vanaf 15 januari.

Alle reserveringen in de Sportivity App voor de groepslessen, komen automatisch te vervallen. Heb je fitness afspraken staan t/m 14 januari, dan komen ook deze automatisch te vervallen. Mocht je een herinneringsmail ontvangen van je afspraak dan kun je deze als niet verzonden beschouwen. Een paar dagen voordat we weer open gaan bellen wij iedereen die een afspraak had staan op om een nieuwe afspraak in te plannen.

(2)jaarkaartaanbieding
Onze (2) jaarkaartaanbieding loopt in principe tot 1 januari 2022. Om iedereen de kans te geven om van deze voordelige aanbieding gebruik te maken zullen wij de aanbieding verlengen tot 1 februari 2022.

Ondanks de enorme teleurstelling die deze lockdown met zich meebrengt wensen wij je fijne feestdagen toe, samen met de mensen die je lief hebt.

Wij zien elkaar snel weer, in het nieuwe jaar!

Stay safe, stay fit, stay (Aero)fit!

Sportieve groeten,
Het Aerofit team