Newsflash 27 juni

Runnersclub nieuws / Aerofit Beachrun zondag 4 september
Op zondag 4 september om 10.00 organiseren wij een Aerofit Beach run op het strand bij strandpaviljoen Sport, Wassenaarse Slag, afstand 5 of 10 km.

Deze run is gratis voor leden. Daarnaast mag je als lid ook een gratis introducé meenemen. Je kan je inschrijven aan de receptie. Het startnummer kan een half uur vooraf aan de start worden opgehaald rondom strandpaviljoen Sport.
Voor de dame/heer die het eerste eindigt staat een mooie beker klaar. Verder geldt voor iedere deelnemer die finisht dat er een leuke Goodiebag klaar ligt.

Vooraf aan de Beachrun zal er in de zomer (van 6 juli t/m 31 augustus) op woensdagavond op het strand/in de duinen getraind worden. Verzamelen om 19.30 uur bij Strandpaviljoen Sport.

Heb je iemand in je omgeving die ook graag wil meelopen met de Runnersclub op woensdagavond? In de maanden juli en augustus kun je gratis iemand meenemen.

Groepslesnieuws
★ Twee lessen achter elkaar
Nu het het de komende tijd rustiger zal worden ivm de zomervakantie is het mogelijk om via de Sportivity App ook 2 lessen achter elkaar / op 1 dag te reserveren. Dit hoef je dus niet meer via de receptie te regelen. 

★ Annuleren reservering groepsles
Vanaf heden is het mogelijk om tot aan de start van een groepsles je reservering te annuleren via de Sportivity App. Je hoeft dus niet meer te bellen met de receptie als je korter dan 4 uur vooraf aan de groepsles je reservering wilt annuleren. Wij vragen je met klem om, mocht je onverhoopt niet naar de groepsles kunnen komen, de reservering zo tijdig mogelijk te annuleren. Bij volle lessen staan er regelmatig leden op de wachtlijst die ook graag een kans krijgen om mee te doen aan de les. Bedankt alvast voor je medewerking!

★ Zomerrooster
In juli en augustus vervalt de Pilates op maandagavond om 20.30. Frederique stopt helaas met deze les. We zijn op zoek naar vervanging zodat we deze les vanaf september weer kunnen aanbieden.
In juli en augustus vervalt ook de Body balance op vrijdagochtend om 09.00.

★ Nieuwe Les Mills releases
Start de zomer goed met de nieuwste programma’s van Body Balance, Bodypump en Core. Vanaf maandag 4 juli te volgen binnen onze club.

★ Bodypump introductie
Heb je nog nooit een Bodypump les gevolgd, doe dan mee met de Bodypump introductie op donderdag 7 juli om 18.15 uur of zondag 10 juli om 11.30. Je krijgt dan uitleg over de juiste pump techniek en een advies met welk gewicht je het beste kunt starten. Je kunt je inschrijven via de inschrijflijst op het lesrooster bord.

Nieuwe kunst
Vanaf maandag 4 juli valt weer nieuwe kunst te bewonderen bij Aerofit. De komende maanden zal Studio Zepa exposeren: street en graffiti artists, kleurrijke, krachtige portretten en landschappen. Dus, kijk je ogen uit tijdens je training!
Meer info: www.studiozepa.nl.

VES stempelactie
Om jou gemotiveerd te houden tijdens de zomer hebben wij weer de VES Get active summer stempelactie. Ontvang bij elk bezoek (maximaal 1 per dag) een stempel. Met een volle stempelkaart maak je kans op leuke prijzen aangeboden door de VES.

Er is een prachtige hoofdprijs te winnen: een wellness & fitness retreat bij Villa Pureza voor twee personen t.w.v.
€ 3.798,-! Naast de hoofdprijs zijn er ook vele andere mooie prijzen te winnen.

De spelregels:
- Bij elk sportbezoek ontvang je een stempel, maximaal 1 per dag.
- Er kan gestempeld worden van 1 juli t/m 31 augustus.
- Bij 10 stempels heb je al een volle kaart.
- Lever je volle kaart in bij de receptie, je mag meerdere stempelkaarten inleveren.
- Voor de eerste 200 volle stempelkaarten hebben wij een extra beloning, je kunt kiezen uit een Aerofit strandtas, bidon of infuser (zolang de voorraad strekt). Maximaal 1 per persoon.
- Trekking van de VES prijzen vindt plaats in september.

Overal welkom
Als lid van een Exclusief Sportcentrum heb je toegang tot álle VES vestigingen. Jouw lidmaatschap opent daarmee de deuren van nog eens meer dan 100 clubs!
Handig voor als je deze zomer op vakantie gaat in eigen land of wanneer je net wat verder weg bent van jouw eigen club en wilt sporten.
Kijk hier voor meer informatie. 

We wensen jullie een mooie en sportieve zomer!