Newsflash 30 maart

OsteoHolland, Praktijk voor Osteopathie 
Ervaar jij pijnklachten of wil je een optimale gezondheid, dan ben jij op het goede adres bij OsteoHolland.

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij naar je gehele lichaam wordt gekeken. Wat betekent dit concreet? Er wordt niet alleen naar je bewegingsapparaat gekeken (spieren, beenderen, gewrichten), maar ook naar je zenuwstelsel en organen. 

Er is nl altijd een samenhang tussen deze verschillende systemen en het symptoom pijn kan zich ergens anders uiten dan waar écht het probleem zit. 

Een Osteopaat gaat op zoek naar de oorzaak van de klachten. Middels gedetailleerde en unieke onderzoeksmethoden wordt je lichaam onderzocht. Er wordt vervolgens duidelijk uitgelegd wat het probleem is en de symptomen worden verklaard via directe verbindingen in het lichaam.

Moet je klachten hebben?
Nee, mensen die willen genieten van een optimale gezondheid kunnen altijd een check doen bij een osteopaat om te kijken of ze hun lichaam optimaal belasten. 

Wil jij een pleister blijven plakken? Of wil je dat het probleem wordt aangepakt? 
Neem dan snel contact op met OsteoHolland.
Telefoon: 070-2230003 
E-mailadres: info@osteoholland.nl

Gratis spreekuur
Wil jij weten of Osteopathie iets voor jou zou kunnen zijn? Maak dan een afspraak voor het gratis spreekuur op dinsdagochtend tussen 10.00-10.30 of op donderdag tussen 17.30-18.00. Deze afspraak kun je maken aan de receptie van Aerofit of bel 070-5119645.

Nieuwe releases Les Mills
Vanaf maandag 4 april starten wij met de nieuwe programma’s van Les Mills, Bodypump, Core en Bodybalance. Wil je meedoen, schrijf je dan in via de Sportivity App.

Heb je nog nooit met een Bodypump les meegedaan, schrijf je dan in voor een Bodypump introductie. Tijdens de introductie krijg je techniek uitleg en adviseren wij je met welk gewicht je het beste kunt starten. Dit om een veilige efficiënte training te waarborgen.

De volgende Bodypump introducties staan gepland op:
- Donderdag 14 april om 18.15
- Zondag 24 april om 12.00
Je kunt je inschrijven via de inschrijflijst op het lesroosterbord.

Fitness challenge april
De fitness challenge van maart (wall sit) was een groot succes. Wat een mooie tijden zijn er gemaakt! De winnaars van deze challenge hebben € 20,00 bartegoed gewonnen. Wil jij deze prijs ook winnen? Doe dan mee met de challenge van april: jump box in combinatie met de farmer walk.

Ga jij de uitdaging aan?
Meld je bij één van onze trainers als je er klaar voor bent. Zet m op!!

Nieuw in ons team    
We hebben een nieuw teamlid, Ruben Vermeer komt ons fitness team versterken. Ruben is gediplomeerd fitnesstrainer A en heeft daarnaast 2 vegetarische/vegan restaurants in Scheveningen en Utrecht samen met 4 vrienden, gericht op afhaal en bezorging. Ruben wordt de komende weken wegwijs gemaakt binnen Aerofit en zal vanaf mei werkzaam zijn op zondagochtend