Afslankbegeleiding

Merit van Muijlwijk is gediplomeerd (sport)voedingscoach, (online) healthcoach en personal trainer. Vanuit haar praktijk On Healthy Ground biedt ze afslankbegeleiding op maat aan. Omdat niemand hetzelfde is en iedereen een andere doelstelling heeft, biedt Merit meerdere programma’s aan waarbij Merit je intensief, minder intensief, langere of kortere tijd begeleidt naar een gezond gewicht.
 
Fatburning Plan
Met dit Plan gaat Merit je 16 weken lang intensief begeleiden naar een gezonder eetpatroon, een gezondere leefstijl, een lager gewicht en een lager vetpercentage. Je verliest vet, je krijgt meer energie, je gaat je fitter voelen, er beter uitzien en je zelfverzekerder voelen. Daarnaast krijg je meer kennis en inzicht op het gebied van voeding, beweging, training, mindset, herstel, slaap, stressreductie en ontspanning. Het Fatburning Plan is een persoonlijk plan op maat voor jou, waarbij rekening gehouden wordt met jouw leven en jouw omstandigheden. Met het Fatburning Plan leg je de basis voor een duurzaam gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl die werkt voor jou!
 
Sportvasten
Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen 10-daagse trainingsmethode die de stofwisseling dwingt structureel over te schakelen (de switch) van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet, met als gevolg dat er meer vet verbrand wordt en overtollige vetreserves afnemen. Door deze switch kan je lichaam profiteren van alle voordelen van vetverbranding zoals afvallen (minder buikvet), conditieverbetering, minder trek in zoetigheid, meer energie en een compleet fitter gevoel!
 
Personal Hormonal Profiling
Bij veel mensen is sprake van een hormonale disbalans. Dat uit zich in verschillende fysieke of mentale ongemakken. Of je nu graag wilt afvallen, meer in spiermassa wilt aankomen, je gewoon beter wilt gaan voelen, of je zoetbehoefte en eetbuien wil temperen, dan kan je bij Merit het Personal Hormonal Profiling Programma volgen. Jouw hormoonhuishouding wordt weer in balans gebracht met behulp van voeding, supplementen en krachttraining. Personal Hormonal Profiling gaat dus niet alleen over afvallen of aankomen, maar vooral over optimale gezondheid en je energiek en fit voelen!
 
Meer informatie over de afslankbegeleiding van On Healthy Ground vind je op https://www.onhealthyground.com/
 
Wil je een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Merit, om de mogelijkheden te bespreken, stuur dan een mail naar: mailto:info@onhealthyground.com
 
Of vul onderstaand contactformulier in. Merit zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Contactformulier On Healthy Ground - praktijk voor afslankbegeleiding

Cookie instellingen