Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij onze mooie club. Wij begeleiden en helpen je graag bij het bereiken van je doel(en) en het verkrijgen van een gezonde leefstijl.

Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Onbeperkt sporten, dus komen wanneer jij dat wilt, in de ochtend, middag, avond en in het weekend. Of kies voor een gereduceerd tarief, met een daluren of studentenabonnement.
Alle abonnementen kun je upgraden met de Milon Cirkel, hiervoor betaal je € 10,00 per maand extra.
Wil je het wat luxer? Dan is een Gold abonnement misschien een optie, hierbij zijn het gebruik van handdoeken en de zonnebank inbegrepen. Ook mag je met een Gold abonnement gratis gebruik maken van de Milon Cirkel.
 
Ben je regelmatig in het buitenland of kun je om een andere reden niet voor een langere periode sporten? Daar hebben wij een oplossing voor, een Flex abonnement welke 1 maand geldig is.
 
Voor alle onze abonnementen geldt onbeperkt gebruik van de fitnessfaciliteiten, groepslessen en gratis gebruik van de sauna.
 
Bij Aerofit betaal je geen inschrijfgeld, uitsluitend € 5,00 voor je club card. 
 
Tevredenheidsgarantie
Twijfel je nog? Bij ons kan je altijd gebruik maken van een proefmaand wanneer je voor een 6,12 of 18 maanden abonnement kiest! Je hebt een maand de tijd om te ervaren of Aerofit bij jou past. Ben je niet tevreden, dan kun je binnen een maand je abonnement opzeggen. Je betaalt dan dus alleen de eerste maand dat je gesport hebt. 
 
 
Wil je graag wat meer informatie over onze abonnementen, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 

Informatie aanvraag