Craniosacraal therapie & Energetische massage

Healing Heart - praktijk voor Craniosacraal therapie en energetische massage

Onder de professionele begeleiding van Angela Frank van Healing Heart wordt het lichaam uitgenodigd weer te gaan functioneren zoals het is bedoeld en leer je het lichaam opnieuw te voelen. Healing Heart staat voor het openen van je hart en het in contact komen met je diepere zelf.

Craniosacraal therapie
Bij Craniosacraal therapie draait het om het achterhalen van de oorzaak van klachten om deze vervolgens bij de oorsprong te behandelen. Door zachte subtiele aanraking worden spanningen in het bindweefsel onderzocht en op een positieve manier beïnvloed. Op deze wijze wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam aangespoord, en wordt het lichaam uitgenodigd om te ontspannen.
Craniosacraal therapie is ontstaan vanuit de Osteopathie en werkt via het 'Craniosacraal Systeem' (hersenen, ruggenmerg en bindweefsel). Het is een subtiele en effectieve behandelvorm voor zowel fysieke als psychosomatische klachten.

Energetische ontspanningsmassage
Deze vorm van massage is erop gericht het lichaam beter te ontspannen waardoor pijn en spanningen die in het lichaam zijn opgeslagen worden opgelost. Op aangename wijze herstelt dit het contact met jezelf en zorgt het voor een natuurlijke vorm van ontspanning. Tijdens een massage neem je tijd voor jezelf, om te herstellen en te luisteren naar wat jouw
lichaam je kan vertellen. Behalve een directe ontspanning van de spieren en het lichaam geeft deze vorm van massage je energie en maakt het je gezond en vitaal.

Zwangerschapsmassage
Juist ook als je zwanger bent is massage een prachtig hulpmiddel om jou te helpen lekker in je vel te zitten en dicht bij je eigen kracht te blijven. Je lichaam verandert en wordt zwaarder; waardoor spieren misschien pijnlijk en gespannen aanvoelen. Een weldadige massage laat je lichaam tot rust komen, onnodige spanning verdwijnt en het brengt je dichter bij jezelf (en hiermee bij je baby.)

Meer informatie vind je op: http://healing-heart.nl/about
Voor een afspraak kun je contact opnemen met Angela: stuur een Wapp naar tel.nr. 31 6 30604143 of email http://healing-heart.nl/contact. Of vul onderstaand contactformulier is, Angela zal dan contact met je opnemen.

Contactformulier Healing Heart - praktijk voor Craniosacraal therapie en energetische massage